Benvolguts socis,

El sindicat de bombers i policia local de Xàtiva té el plaer de convocar el proper divendres dia 12 de juliol a una xerrada informativa sobre la prevenció d’incendis i mesures d’actuació a la zona de Bixquert.

Donat l’alt risc d’incendi que tenim en la nostra àrea per ser una zona de bosc i matoll en la seva gran part, és de vital importància tenir consciència de tot allò que pot provoca un incendi forestal i alhora saber que mesures hem de prendre per poder sortir il · lesos d’una situació crítica com aquesta.

És per això que els companys del sindicat volen fer una xerrada informativa a tots els veïns amb l’objectiu de conscienciar el veïnat de Bixquert del risc que comporta viure en una zona d’interfase (urbà-forestal), sense prendre les degudes precaucions i sense preveure el què fer en cas d’incendi.

A més, pretén establir una línia de treball conjunta en la qual recolzar-a l’hora de demanar actuacions concretes a les administracions responsables.

L’ordre del dia de la xerrada serà el següent:

1 – Exposició del risc d’incendis forestals a Bixquert.
2 – Problemàtica específica de la zona de Bisquert.
3 – Com prevenir l’incendi.
4 – Què fer en cas d’incendi forestal a la zona.

La xerrada es farà a la seu del sindicat de policia local i bombers de Xàtiva, situada a:

C / Abu Masaifa, 29
Hora de la xerrada: 20:00
Dia: Divendres 12 juliol

Us deixem amb un vídeo explicatiu que ens faciliten des del propi sindicat on es veuen alguns dels consells bàsics per a la prevenció dels incendis. A la xerrada es podran realitzar preguntes sobre la zona concreta de Bixquert, pel que aquest vídeo és merament informatiu a nivell general:

Esperem la vostra assistència,

Una cordial salutació

Associació de veïns de Bixquert