Benvolguts amics de l’associació de veïns de Bixquert. Ens complau anunciar-vos que des d’avui està disponible un nou servei de connexió a internet per satèl · lit a la zona de Bixquert que permetrà al 100% de veïns gaudir d’una connexió de qualitat ia mida de cada persona en particular.

Es tracta de la nova connexió d’Eurona (www.eurona.net) la qual està distribuint oficialment l’empresa Gallego (Art3 Vídeo) la sucursal es troba al carrer Cerdan de Tallada número 19 de Xàtiva.

Des de l’associació de veïns hem tingut el privilegi d’entrar en la fase de proves d’aquest nou servei des de fa aproximadament un mes i la veritat estem molt contents dels resultats que hem obtinguts ja que és una alternativa de moltíssima qualitat que podrà abastir com hem dit anteriorment al 100% dels veïns de la zona, ja que per a la seva instal · lació només es requereix una única condició: Veure el cel.

Entre les diferents modalitats que s’ofereixen es troben les següents:

002

Com veieu, totes les modalitats té les mateixes característiques de velocitat de baixada i pujada (20 – 6 Mb) i la diferència entre elles rau bàsicament en la capacitat d’ample de banda. Per als que els agrada descarregar coses d’internet en grans quantitats recomanem la tarifa L amb la qual es té accés IL.LIMITAT de descàrregues en horari de 23:00 a 7:00 h. Una opció a un preu molt raonable 39,90 € + IVA tenint en compte que per al 90% dels veïns aquesta és l’única alternativa possible a tenir una connexió de qualitat al seu domicili habitual de Bixquert.

Com hem dit anteriorment, des de l’associació de veïns hem pogut gaudir aquests dies d’aquesta connexió i estem molt satisfets dels resultats, ja que les velocitats de descàrrega són molt constants (també les de pujada) i no hem notat pràcticament res la latència que sol tenir aquest tipus de connexions (uns 800ms aproximadament). Com diem, aquesta latència no impedeix una navegació totalment fluida que permet veure perfectament la TV per internet, escoltar la ràdio o veure continguts multimèdia digitals sense talls i amb qualitat full HD.

I tot això avalat per la gran experiència que Gallego (Art3 Vídeo) té en el sector de les telecomunicacions a la nostra ciutat.

Si vius o passes gran part de l’any a Bixquert i encara no tens connexió a internet, aquesta és la teva oportunitat de gaudir d’un accés sense límits i de grandíssima qualitat amb una instal · lació totalment neta i en molt poc temps (en un matí es pot tenir el servei instal · lat i funcionant al 100%).

Per més informació podeu apropar-vos a les instal · lacions de Gallego (Art3 Video) o bé trucar al telèfon 96.228 04 36 on us atendran gustosament.

Una salutació

Associació Veïns Bixquert