Estimats amics de l’Associacio de Veins de Bixquert,

Avui hem mantes una reunio amb l’associació de caçadors de Xàtiva per tractar el tema de la plaga de Jabalins a la zona de Bixquert. Tal com vam informar la setmana passada a la web, han començat les tasques de control de la plaga de jabalins que pateix la zona i que es durá a terme durant els propers 3 dissabtes.

Aixi i tot existeix un problema amb aquesta tasca de control i es que degut a que els jabalins estan clavats molt prop de les vivendes de Bixquert els caçadors no poden usar les armes de foc contra ells deguts a la proximitat de les citades vivendes i en molts casos per no ser zona controlada de caça.

Per aquest motiu estem intentant trobar una solució viable per a que els veïns que siguen socis i vulguen acabar amb els problemes que els provoquen els jabalins tinguen la oportunitat de fer-ho de la millor manera possible i amb la certesa de que els encarregats d’aquesta tasca serán persones profesionals.

Si eres soci de l’associació de Veïns de Bixquert i tens problemes amb els jabalins a la teua residencia, ficat en contacte amb nosaltres e intentarem solucionar el teu problema en el menor temps possible.

Salutacions

Associacio Veins de Bixquert