Després de l’ultima reunió amb l’ajuntament de Xàtiva per part dels representants de l’Associació de Veïns de Bixquert, ens confirmen des de el consistori que ja es pot sol·licitar el numero de la parcel·la de tots els veïns i veïnes que viuen al camí La Fillola de la partida de Bixquert.
Aquesta es una demanda que ja portava molt de temps intentant aconseguir l’Associació de Veïns de Bixquert i que a hores d’ara ja es una realitat. Els residents d’aquesta zona podran des de avui mateix trucar al departament d’obres de l’ajuntament de Xàtiva (96 228 98 07) i preguntar pel senyor Pedro Miñarro qui farà les gestions pertinents per donar al interessat el número corresponent de la seua parcel·la.
Tal com es va acordar amb el consistori, seran els propis veïns (després de rebre la numeració oficial per part de l’Ajuntament), els encarregats de ficar-se ells mateixos els número (si volen) a una zona visible de la vivenda per tal d’estar identificats i d’acord al estil que cada vivenda tinga els números podran ser pintats, metàl·lics o ceràmics.
Aquest es un pas mes per aconseguir serveis bàsics a Bixquert com el repartiment del correu a la zona o la prestació millorada de serveis d’urgència com poden ser policia, bombers o ambulància.
El regidor Vicent Parra ens informa que tal com es va acordar el passat any 2009, la pròxima actuació per a numerar totes les parcel·les de Bixquert serà al camí Altet de Molina i Corral de Mateu (el qual ens comenta el regidor que ja esta pràcticament numerat en la seva totalitat a falta de ficar les senyals indicatives, per lo que creguem que podria estar a mitat d’aquest mateix any).
Preguntat al senyor Parra per altres necessitats de la zona, ens comenta que estan ja programant el re-asfaltat de alguns camins per als propers mesos i la reparació d’alguns marges que han estat afectats per les ultimes pluges de l’hivern. Per tant continuen actuant a la zona.
Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Xàtiva per intentar remeiar la falta de serveis existents a la zona de Bixquert amb aquestes actuacions sol·licitades des de fa tant de temps, no sense recordar-los que els veïns i veïnes de Bixquert encara necessiten d’altres actuacions importants com la revisió de la antena de TV per donar cobertura a tota la zona, l’acotament dels contenidors de fem i l’ultima fase de la numeració de camins que queda pendent del passat any 2009.
Per a mes informació podeu visitar la pagina web de l’Associació de Veïns de Bixquert a www.bixquert.com

Junta Directiva Associació Veïns de Bixquert