Avui alguns veïns de Bixquert han despertat amb la sorpresa de que els operaris de l’Ajuntament de Xàtiva havien començat a col·locar als principals camins de Bixquert les noves senyals que marcaran el nom de les sendes i camins secundaris de la zona.

Aquesta segona fase que estava prevista per a principis d’any i que esta sent efectuada a finals del mes de juny, serà el pas previ per a poder donar a cada vivenda de Bixquert el seu numero corresponent per tal de poder fer servir tots els serveis que necessiten d’aquesta numeració com ara correus, missatgeria o simplement donar l’adreça de s’acasa a algun familiar o amic sense tindre que donar explicacions visuals del terme.

Aquesta setmana es vol programar una reunió amb el regidor Vicent Parra per tal de veure en quin punt es troben les tasques de marcat i senyalització de camins, a mes de donar-li a conèixer totes les propostes dels veïns que van participar a l’ultima assemblea general de l’associació.

Esperem que aquesta setmana no hi haja cap problema i el regidor d’urbanisme ens puga rebre per tal de fer-li veure totes les mancances de la zona.