Estimat soci:

Ens adrecem a tu per agrair-te la teua pertinença a l’associació de Veïns de Bixquert. Tin en compte que quan més gent siguem, més força tindrem per aconseguir coses. Sabràs que des de que es va crear la nostra Associació hem lluitat per obtenir millores en les condicions del nostre entorn.

 

Sovint ens hem reunit amb els representants de l’ajuntament per demanar el què creiem imprescindible per què l’habitatge en Bixquert fos digne. Hem tingut recentment reunions amb tots es representants de les forces polítiques per tal d’aconseguir que ens tingueren presents en els seus respectius programes electorals.

D’aquells objectius que es proposarem en la nostra primera assemblea n’hem aconseguit alguns, encara que el camí és llarg davant l’oblit en què es trobava l’entorn de Bixquert.

Entre d’altres coses hem aconseguit:

– Un millor nivell de seguretat en quant als robatoris. Les nostres reunions amb el Subdelegat de govern, el Sr. En Luís Felipe, així com amb el capità de la G. Civil, Sr. Salas va suposar una més assídua presència de la Guàrdia Civil a Bixquert, així com un torn de vigilància periòdica. També les reunions amb el regidor de seguretat, el Sr. Crespo, conseller de seguretat i neteja, facilità la presencia de la policia local que, de sovint, patrulla pels nostres camins, alternant-se amb la guàrdia Civil.

– La habilitació d’una subseu de la policia local amb l’assistència d’un telèfon mòbil (629 329 732) per trucar en cas d’emergència.

– La primera fase de la senyalització de camins, i la promesa de acabar-ho en una segona fase que comprendria també la numeració deles vivendes i la senyalització de les sendes secundàries.

– La ubicació de 5 punts de recollida selectiva de fem, cartró, vidre i plàstics, així com l’augment progressiu dels punts de recollida.

– L’asfaltat d’alguns camins i sendes, així com el “parxeat” d’altres.

– La neteja periòdica de les voreres i marges dels camins públics, realitzada per un operari de forma permanent.

– La col•locació de mòduls de repetició de la senyal de la televisió digital terrestre (TDT)

 

Objectius que s’han promés però encara no han estat assolits per l’ajuntament:

– La numeració de les vivendes, així com la senyalització dels principals camins amb senyals de tràfic.

– L’acotament de les àrees de recollida selectiva amb integració en el medi.

– La col•locació d’una xarxa de internet (ADSL) per cable o be per Wifi.

– La creació d’un recorregut de l’autobús local amb una xarxa de 15 parades per tot Bixquert, per a estiu.

– L’asfaltat progressiu dels trams i camins que queden.

– La dotació dels serveis bàsics a canvi de la no reducció ni bonificació dels impostos municipals (IBI).

Aprofitem per a comunicar-te que ja tinguem aprovats els estatus com a associació. T’agrairíem que, com a soci ens feres arribar les teves opinions, inquietuds i preocupacions per tal de portar-les on correspongui.

Et recordem la forma en què ens les pots fer arribar:

Nº de telèfon: 697 877 411

CORREU ELECTRÒNIC: info@bixquert.org

FORMULARI DE CONTACTE A LA WEB

O BE EN L’APARTAT DE CORREUS: Nº 55 46800 XÀTIVA

Rep una cordial salutació de l’equip directiu de l’Associació de Veïns de Bixquert.