Una fuita d’oli a la carretera nacional 340 a l’altura de Bixquert, a provocat aquest mig dia alguns incidents de trafic. Segons les informacions de la Policia Local de Xàtiva, el derramament pot haver estat provocat per el trencament d’un diposit d’oli d’algun vehicle que circulava per la carretera, el que ha provocat l’eixida d’un vehicle a l’altura de la revolta de l’ermita, incident que ha estat presenciat per alguns veïns de la zona.

Afortunadament la conductora del vehicle, ha sortit il·lesa de l’incident i ha pogut traure el mateix del marge de la calçada per els seus propis mitjos.

Desde l’associació de veïns de Bixquert, s’ha donat avis tant a la Policia Local de Xàtiva, com a la Guàrdia Civil de Trafic. En les dos ocasions ens han advertit que ja tenien el avis i anaven a procedir a enviar als serveis de neteja viaria per tal de resoldre el problema el antes possible.

També s’ha donat avis a la Cadena Ser de Xàtiva per tal d’advertir a la major quantitat de gent possible en el mínim temps. El cap de la Policia Local de Xàtiva a confirmat la noticia diguen que estaven treballant ja en solucionar el problema conjuntament amb la Guàrdia Civil.

Desde l’associació de veïns de Bixquert volem demanar precaucio a tots els conductors que circulen amb els seus vehicles durant aquesta jornada, ja que aquest derramament junt les plutjes que estan ara mateix caiguent sobre el terme, podien provocar mes incidents. site performance