Estimats socis,

Avui dia 23 de gener representants de l’Associació Veïnal de Bixquert hem mantes una reunió amb el regidor de l’exc. Ajuntament de Xàtiva i president del Consorci de Residus comarcal Vicent Parra, per saber de primera ma tot el referent a la nova taxa de fem que tanta controvèrsia esta portant a la població xativina i d’altres comarques.

En línies generals hem de dir que el regidor ens ha explicat d’una manera molt clara el nou rebut que a partir d’aquest any començarem a pagar, a mes de contestar totes les preguntes sobre per que? com? i de quina manera? s’ha portat a terme l’introduccio d’aquesta nova taxa, de la qual cosa estem agraïts per que fins ara no sabíem ven be el que passava o si eren verdaderes o no les acusacions d’altres partits i plataformes en contra d’aquest nou impost.

Com hem quedat tant contents de la clara explicació i creguem que no hi ha ningú millor que el president del consorci per aclarir els tantissims dubtes que hi han a la taula, hem convidat al senyor Parra a fer una xarrada exclusiva per a la gent de l’associació de veins de Bixquert per al proper mes de Febrer, de la qual vos informarem puntualment a traves dels mitjans habituals de l’associació (SMS i e-Mail).

Creguem que es molt important l’assistència a aquesta xarrada, ja que aclarira moltíssim les dues grans preguntes que es fan tots els ciutadans en aquest moment que son: Es aquest impost ilegal? i Estem pagant aquest impost dues vegades?

Tot açò i molt mes s’explicara de manera molt clara per a tots en la propera reunió.

Mentres tant, vos convidem a visitar la pàgina web del Consorci de Fem Comarcal per que sapigueu quina es la seva llavor i que es el que passa amb el nostre fem.

 

Podeu entrar a l’adreça www.corinforma.es

 

Salutacions,

Associació Veïns de Bixquert