Segons ens han anat informat diversos veïns i veïnes de la zona de Bixquert, pareix ser que des-de el passat temporal patit a Xàtiva la darrera setmana les senyals de TV de Bixquert no funcionen correctament amb la recepció d’alguns canals de TV.

Després de rebre diverses queixes per part d’alguns veïns de diverses zones de Bixquert hem informat al encarregat de poder solventar el problema per tal de posar una solució rapida a aquest incident.

Ens comunica aquesta persona, que de moment no han trobat si el problema esta al repetidor de Bixquert o el de Mondúver a Gandia (el qual abasteix de senyal de TV a part de la zona de Bixquert també). Per tant els tècnics faran algunes proves per determinar on esta realment el problema.

Nota del President de l’AVB:

Volem demanar a tots els veïns i veïnes de la zona de Bixquert (siguen socis o no) un poc de consideració front aquestos problemes puntuals que es poden presentar a la zona. L’Associació de Veïns de Bixquert te com objectiu principal el tractar que la qualitat de vida dels habitants de la zona siga la màxima possible dins de les limitacions territorials, geogràfiques i d’ordenació que te aquesta zona, però al mateix temps, volem recordar també que a més de que l’associació no conta amb una junta directiva o d’acció amb gran nombre de membres (tan sols 5 o 6 persones actives), aquestos treballen “per amor a l’art” o dit d’un altra manera de forma voluntària i sempre fent tot allò que les seues obligacions diàries (treball, familia, estudis, etc…) permeten. Mai es treballa exclusivament per a l’associació, però si que es fa tot el que es pot.

Tan sols voldríem recomanar a tots els que no pertanyen a la mateixa, que si creuen que la situació actual de la zona de Bixquert pot anar a millor amb la seua ajuda / col·laboració no dubten en associar-se, i per altra banda intentar col·laborar amb la mida de les seues possibilitats amb qualsevol acció que aquesta associació puga portar a terme, ja que es l’única manera de que tot el que hem aconseguit durant els mes de 4 anys que portem en actiu continue endavant i no es quede parat com esta.

Per tant vos animeu a que complimenteu AQUEST senzill formulari d’adhesió a l’Associació de Veïns de Bixquert i formem tots junts un grup cada volta mes gran amb mes possibilitats d’èxit a les nostres reivindicacions. Es molt fàcil enrecordarse de Santa Barbara nomes quant trona. No sigues part inactiva de Bixquert, unix-te!!!. Si voleu formar part activa de la junta de l’associació esteu convidats a enviar un correu a info@bixquert.com i comunicar la vostra decisió. Hi han places obertes per a tot aquell que vulga ajudar.

 

 

Salutacions Cordials

Associacio Veins de Bixquert