Estimats socis, volem comunicar-vos que l’associació de veïns de Bixquert està enterada dels problemes que tenim des-de el dia 16 a les 15:00 hores amb el servei d’Internet i Telefonia que ofereix l’empresa Iberfone a la zona.

Tan sols uns minuts després de produir-se la incidència ens vam ficar en contacte amb el servei tècnic d’Iberfone per tal de saber el que passava, i ens van comunicar que era una averia general (no sols de Bixquert) i que tractarien de solucionar el mes prompte possible.

Durant tota la vesprada vam estar en contacte amb l’ajuntament de Xàtiva i distints directius del servei per tal de saber-ne alguna cosa mes, pero a hores de ara el servei encara es troba caigut i no tenim cap notificació de quant tornara a restablir-se aquest servei.

Volem comunicar-vos a tots els socis que sabem el gran problema que suposa el estar incomunicats via telefònica a la zona i estem prenent-nos molt seriament el tractar de solventar el problema quant mes prompte possible millor, però degueu de tenir en conter que segons les nostres informacions la situació es un poc complicada i tal vegada hem de esperar un poc fins arribar a una solució definitiva.

A mes volem donar les gracies als distints socis que s’han ficat en contacte amb nosaltres per notificar-nos la incidència. Hem de dir-vos que per falta de servei no hem pogut informar abans a la web de l’associació per la qual cosa volem demanar-vos disculpes.

Actualitzarem aquesta noticia puntualment durant les pròximes hores amb les novetats que tenim respecte al tema. Demanem per favor no saturar als serveis tècnics d’Iberfone amb consultes d’incidència, donat que el servei es troba saturat actualment i el únic que s’aconsegueix es ficar-se mes nerviosos encara per aquesta situació. Tampoc te cap sentit trucar al distribuïdor local de la zona per demanar explicacions sobre aquest incident, donat que aquest distribuïdor no es el responsable de l’averia ni pot solucionar el problema.

Demanem confiança plena de l’associació de veïns de Bixquert per solventar aquest problema, accediu puntualment a aquesta web per estar informats de tot.

Salutacions i gracies per la vostra comprensió.

Javier Pardo
Associació Veïns Bixquert

ACTUALITZACIÓ DE LES 15:30 — ACTUALMENT EL SERVEI ESTA RESTABLIT A TOTA VALÈNCIA. A BIXQUERT HA SURGIT UN SEGON PROBLEMA (NO RELACIONAT AMB IBERFONE) PEL QUAL NO HI HA ACTUALMENT SERVEI A LA ZONA

ACTUALITZACIÓ DE LES 18:30 — SOLVENTADA L’AVERIA ELÈCTRICA DEL REPETIDOR DE BIXQUERT. EL SERVEI TORNA A FUNCIONAR AL 100% PER A TOTS ELS VEÏNS.