Avui rebem la informació d’un soci i veí de Bixquert al Camí La Pedrera i que ja disposa en el seu domicili d’instal·lació de fibra òptica a través de l’empresa Movistar.

En aquest cas el veí ha contractat 300MB de fibra dels quals li permeten a més d’internet el visionat de la TV digital en alta definició.

Des de l’associació de veïns hem intentant contactar amb les diverses companyies que ofereixen serveis a la zona per interessar-nos pel desplegament de la fibra òptica a Bixquert, però lamentablement aquesta informació no està disponible per als comercials que ens atenen i no sabem a dia d’avui si el desplegament serà en la totalitat de Bixquert o només en aquests camins més pròxims al nucli urbà.

De totes maneres ens alegrem molt que aquesta tecnologia estigui disponible al camí de la pedrera, ja que justament és una zona molt desfavorida pel que fa a telecomunicacions i noves tecnologies per la seva situació geogràfica i la majoria dels socis han reivindicat millores en aquests aspectes durant molts anys. Ara sembla ser que els seus problemes van a tenir solució amb aquest nou sistema de Movistar.

Esperem poder-ho gaudir a la majoria del terme de Bixquert en pocs anys