Avui dia 12 de Maig han començat les tasques de desenvolupament de la xarxa WiFi/WiMax que donara cobertura a la major part de la zona de Bixquert.

L’empresa Iberfone dins del pla d’extensió d’Internet del programa Sona La Dipu Valencia Provincia WiFi ha començat a instal·lar per diverses vivendes de Bixquert la seua xarxa WiMax per donar cobertura a aquells que han sol·licitat la instal·lació d’aquest servei.

En aquest moment tan sols hi han uns pocs veïns que ja disposen del sistema i encara es troba en fase de proves, però de moment hem de dir que desprès de provar el sistema de primera ma per mitja de diversos veïns i veïnes amb el servei instal·lat el resultat es prou satisfactori i millorara en quant els tècnics estabilitzen les senyals que donen cobertura a la zona en els propers dies.

Amb aquesta posada en marxa del servei s’obri per tant una nova era per a tots els veïns de Bixquert que demandaven des-de ja fa temps aquesta tecnologia per suplir les necessitats laborals i d’oci de les que no gaudien fins avui.

Des-de l’Associació de Veïns de Bixquert ens trobem satisfets de que per fi la Diputació de València i l’Ajuntament de Xàtiva hagen fet possible l’arribada d’una tecnologia sense la qual es difícil fer tasques quotidianes com ficar-se amb contacte amb l’administració publica, tramitar qualsevol sol·licitud electrònicament, cercar informació per els treballs de l’escola dels mes menuts o llegir els periòdics digitals per estar al dia de les ultimes noticies.

Animem per tant a que açò no pare ací i que continue el desenvolupament per donar les mateixes oportunitats a tota la gent de Xàtiva que vivim fora del nucli, tancant d’una vegada la bretxa digital que hi havia a la zona.

Com hem dit abans el servei encara es troba en fase de proves, però ja estan cursant-se algunes altes sol·licitades a Iberfone per veure si el servei funciona correctament. Encara queda un poc per a que tot estiga al 100% però estem convençuts de que prompte arribara a la gran part dels veïns i veïnes de la zona

Continuarem informant de totes les noticies relacionades amb aquest tema en properes noticies a la web.

Salutacions Digitals!!!

 

Associació de Veïns de Bixquert