Ja en son varis els veïns que s’han queixat de la perillositat i la por que senten cada cap de setmana quant els caçadors envaeixen la zona de Bixquert per a gaudir del seu Hobby. El problema esta en que aquestes persones moltes vegades no es donen conter de que a Bixquert hi ha gent vivint a pocs metres d’on estan usant les seues armes de foc, amb el conseqüent risc a la integritat física de tots els veïns i veïnes que comporta aquest fet.

Des de aquesta pagina web volem fer una crida publica al respecte entre tots els que gaudeixen d’alguna forma o d’altra de Bixquert, be siga per a viure allí o be per a gaudir del seu passatemps preferit. Això si, sempre com hem dit respectant les lleis i les ordenances que impedeixen disparar a menys de 200 metres de qualsevol vivenda o persona.

No ens agradaria res tenir que donar una noticia tràgica per culpa de la inconsciència d’algun caçador que no respecta als demés igual que el respectem tots a ell.

A més volem dir que anem a passar aquestes incidències al cap de la Guardia Civil de Xàtiva per tal de fer-li veure les nostres preocupacions en aquest tema, i demanar que passen mes a menut per a controlar als caçadors que no respecten la llei ni a les persones. Esperem que d’aquesta manera hi haja un poc mes de consideració i consciencia ciutadana amb aquest tema.

 

Salutacions

Associació Veïns de Bixquert expired domain names