El temporal de vent que es troba sobre la península ha causat greus incidents a diverses poblacions espanyoles. La Comunitat Valenciana no ha sigut una excepció i ha rebut gran part d’aquesta tempesta de vent amb greus conseqüències.

A Bixquert el temporal ha fet caure 3 pins a la N-340 provocant el tall de la mateixa així com el trencament dels fils de llum d’alta tensió que abasteixen a tota la zona des de les 7 del mati.

La Guàrdia Civil es troba ja a la carretera per informar als conductors de vehicles que tenen que pegar la volta per tal de arribar al seu destí. De moment el camí de La Fillola (Club San Patrici) es troba lliure, encara que hi ha que conduir amb precaució per la gran quantitat de escombraria que es troba a la calçada.

Des de la Guàrdia Civil i el servei d’obres publiques ens demanen ajuda veïnal per tal de retirar els 2 pins que queden encara bloquejant el pas a la N-340.

PER FAVOR, SI TENIU MOTOSERRA ACUDIU A LA MATEIXA N-340 A LA ALTURA MES O MENYS DE L’ERMITA DE BIXQUERT I DIGUEU QUE US HAN AVISAT DES DE L’ASSOCIACIÓ VEÏNAL PER DONAR AJUDA. ENS HAN COMUNICAT QUE SERÀ BEN REBUDA, JA QUE NOMES ES DISPOSA D’UN SOL OPERARI PER A FER AQUESTA TASCA.

Des de l’Associació de Veïns de Bixquert hem enviat tant un SMS com un correu electrònic a tots els socis per tal de demanar col·laboració en aquest problema. Volem oferir la nostra ajuda als serveis ciutadans per qualsevol cosa que necessiten i poden contactar amb nosaltres en l’adreça info@bixquert.com.

Volem recomanar al mateix temps que tanqueu portes i finestres baixant les persianes per tal d’evitar el trencament dels vidres a casa. Si no es necessari no eixiu de les vivendes ja que podríeu ferir-vos amb alguna rama trencada que caiguera en eixe moment. Vigileu abans de passar per davall d’arbres grans.

ACTUALITZACIÓ DE LES 12:25 : ENS INFORMEN DES DE IBERDROLA QUE EL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC TORNARÀ A LA NORMALITAT EN APROXIMADAMENT 20-30 MINUTS, ES A DIR SOBRE LES 13:00 HORES.

ACTUALITZACIÓ DE LES 13:30 : En aquest moment han caigut 2 pins mes a la carretera N-340 que han provocat altra vegada talls al transit. Estan regulant el trafic els membres de Protecció Civil de Xàtiva. Un dels arbres a tornat a danyar el cablejat d’alta tensió i l’averia no pot ser arreglada fins les 17:30 Hores.

 

Continuarem informant a mesura que ens arribe més informació

 

Associació Veïns Bixquert