Desde l’associació de veïns de Bixquert, volem denunciar públicament el mal estat de la carretera de Bolvens a la partida de Bixquert. Aquesta carretera comença just al pou de Frances, i arriba fins empalmar en la N-340 a l’altura de Novetlè, i es converteix en un pas necessari per la gent que viu a Bixquert i treballa en Canals, l’Olleria, l’Alcudia, etc…

Despres de les pluges intenses que van caure al terme al 2007, la carretera a passat a ser quasi intransitable, amb el perill que comporta per a tots els veïns i veïnes de la zona el tindre que anar cap als seus treballs cada dia transitant aquesta calçada. Ademes, els marges de la carretera s’han convertit en escombrera per alguns desaprensius que no tenen ningun tipus de respecte al mig ambient, cosa que volem denunciar públicament desde ací amb molta fermesa, ja que segurament ha estat intencionat per gent que viu a la zona o molt aprop, lo qual es encara mes greu.

L’associació de veïns de Bixquert va denunciar aquest mal estat de la carretera al Ajuntament de la ciutat, però de moment no han començat ningun tipus d’actuació per millorar-la.

seo services company .