De tots és sabut que el paratge natural de la Cova Negra és digne de visitar en qualsevol època de l’any, però si a més li afegim el tenir un bon nombre de serveis a l’abast de qualsevol visitant és ja gairebé obligatòria la visita.

Volem comunicar-vos que des de fa unes setmanes l’ajuntament de  Xàtiva ha donat la concessió de la casa de la llum perquè s’habiliti com a centre d’ensenyament, alberg i restaurant per a totes les persones que vulguin visitar-lo.

img-casadelallum

Encara que a dia d’avui encara no es troba a ple rendiment, ja està disponible un servei de cafeteria per poder prendre un refresc o un bon cafè després d’un àpat a la falda de la muntanya i properament s’habilitaran els serveis de restaurant i dormitori amb una capacitat de 30 llits.

A més de tot això, cal destacar que el centre compta amb un «aula natura» en la qual els alumnes podran gaudir de la flora i fauna del territori, així com aprendre a llançar-se en tirolina, fer barranquisme i técniques de supervivència a la muntanya . Tot un luxe d’activitats per als més petits (i no tan petits) en un entorn natural que per desgràcia no es coneix tant com ens agradaria a la gent que estimem el camp.

Us convidem doncs a visitar la casa de la llum en els propers dies i passar una jornada amb els petits de la casa de la manera més entretinguda possible. Els companys de la casa de la llum estaran encantats de servir-vos en tot allò que necessiteu.

Teniu tota la informació a la web www.lacovanegra.es

img-como-lo-hacemos