El pla Wi-Fi permetrà l’accés a Internet a Bixquert i al casc antic de Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva i president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va presentar el passat dilluns 21 de març a Xàtiva el programa de la Diputació ‘Sona wi-fi’, connexió gratuïta a una mateixa xarxa de banda ampla, la més gran d’Europa , amb tecnologia sense fils.
A l’acte van estar presents el diputat de Modernització, José Manuel Haro, el director de l’empresa UTE Indra Cesser, Joan Cervera i el regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Xàtiva, Marcos Sanchis, qui va avançar que aquest programa permetrà l’accés a Internet de els veïns del casc antic de Xàtiva i a la zona de Bixquert. “Aquesta iniciativa suposa un abans i un després a nivell tecnològic i permetrà la democratització digital”, va dir Sanchis.
Haro va destacar que els ajuntaments de la província de València i els centres municipals seran els primers que disposin del programa sense fil i més tard s’incopora tota la ciutadania que podrà accedir als serveis d’Internet mitjançant el seu PC o el seu telèfon mòbil. El diputat de Modernització va manifestar que “es tracta d’una de les eines que més possibilitats i riquesa poden generar entre la ciutadania“.